top of page
nomadlogo (1).png

FREDAG 01. DESEMBER

2. ETG

2000'S RNB NIGHT FT. DJ IZZIOTRA

Fredag 03. desember arrangerer vi 2000s RnB Night og hvem andre enn DJ Izziotra er mer perfekt til  å spille de største og beste hitsene fra denne legendariske tiden! Vi gleder oss!!

ID 20+  |  CC: Gratis

Thee+Yoncé+Archives+on+Twitter.png

FREDAGER KL 20:00

1. ETG

SKAMLØS MUSIKKBINGO

NYHET!! Fra og med fredag 03.11 vil vi hver fredag arrangere musikkbingo hos oss på No Mad med mulighet for å vinne flotte premier! Musikkbingoen arrangeres i regi av jentene fra Skamløstpodden og tema vil variere fra uke til uke.

ID 20+ |  CC: Gratis

Skamløstpodden - Bilder-24.JPG

TORSDAG, FREDAG OG LØRDAG 26. - 28. OKT

2. ETG / HELE HUSET

HALLOWEEN NIGHTS

Velkommen til årets skumleste helg hos No Mad Bergen! Vi pynter opp lokalene og våre ansatte med skremmende Halloween-effekter og inviterer til hele tre dager med Halloween-feiring hos oss!

ID 20+ | CC: Gratis

halloween.png

TORSDAG 26. OKTOBER

2. ETG

LAST THURSDAY OF OCTOBER

Siste torsdagen i måneden åpner vi dørene og inviterer til en festfylt aften man sent vil glemme! Denne torsdagen markerer første dag av vår Halloween-feiring! Velkommen til årets skumleste helg hos No Mad Bergen!

ID 20+ | CC: Gratis

NoMad-Fadderuken 2023 (C)RojFerman-3.jpg

FREDAG OG LØRDAG 20. - 21. OKTOBER

HELE HUSET

NO MAD BERGEN FYLLER 1 ÅR!

Velkommen til vår bursdagsfeiring! Vi elsker bursdager og smeller til med en hel helg fylt med opplegg! Fredag spiller anerkjente DJ Maddie M hos oss fra kl 22:00, og på lørdag er det ingen andre enn vår kjære DJ Røverdatter som spiller i 2.etasje og Derpson spiller i 1.etasje.

ID 20+ | CC: Gratis

maddiem_edited.jpg
bottom of page